O echipă de bănățeni pentru Timiș (P)

O echipă de bănățeni pentru Timiș (P)

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș propune pentru alegerile parlamentare candidați care întrunesc cele mai exigente criterii: oameni cu experiență și cu pregătire în diverse domenii, profesioniști, tineri, integri, care nu sunt traseiști politici, și, cel mai important, toți bănățeni! Da, este esențial ca oamenii care reprezintă interesele acestui județ să fie oameni ai locului, să știe nevoile, să le înțeleagă și să le simtă ca fiind ale lor. Pentru toate acestea, candidații PSD Timiș sunt exact ceea ce trebuie.

La Camera Deputaților lista este deschisă de Sorin Grindeanu, cel care a fost singurul Premier al României bănățean, lider național al PSD și omul care cunoaște la virgulă proiectul de guvernare care poate face România prosperă și le poate oferi românilor siguranța unui trai mai bun. Integru, serios, apreciat, Sorin Grindeanu a fost viceprimar al Timișoarei, deputat, ministru al comunicațiilor, președinte al CJ Timiș, premier, funcții din care a susținut permanent Timișul și proiectele județului.

Al doilea pe lista candidaților pentru Camera Deputaților, Alfred Simonis, actual lider al PSD Timiș și, în calitate de deputat în actualul ciclu electoral, lider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaților, este printre cei mai activi membri ai Parlamentului României. Mai multe proiecte legislative esențiale pentru Timiș au fost inițiate și au intrat în vigoare, Simonis fiind foarte activ și implicat să le susțină, atât în mandatul Guvernului PSD, cât și după. De notorietate sunt: Centura Timișoarei, transferul Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” la autoritățile locale și județene sau modificarea legii pensiilor prin amendamentul referitor la locuitorii din Margina, Nădrag şi Tomeşti care au câștigat doi ani la vârsta de pensionare, pentru munca în zone cu poluare remanentă.


Alfred Simonis este cel mai tânăr lider de grup PSD din Camera Deputaților de după 1990 încoace.

Următorul candidat propus pentru Camera Deputaților este cel mai tânăr din lista de candidați de la aceste alegeri, omul de afaceri Adrian Ioan Cionca, de 31 de ani. Cionca este un bănățean care a început foarte devreme să-și exerseze spiritul antreprenorial, din timpul liceului când, în paralel cu școala, a avut activitate în agricultură, zootehnie și construcții. Acum conduce o companie cu peste 180 de angajați și este foarte apreciat pentru succesul în afaceri. Este absolvent al Facultății de Drept din UVT. A intrat în echipa PSD recent, cu dorința de a pune umărul la reformarea partidului dar și la proiectul pentru România 2020-2024.

Pe lista pentru Camera Deputaților se mai regăsesc Mihai Ritivoiu, doctor în economie, consilier local între 2009-2012 și consilier județean din 2012 până în prezent, o voce inconfundabilă a noii echipe PSD Timiș, apreciat pentru activitatea în antreprenoriat și pentru certe calități de manager, precum și avocata Luminița Țundrea, doctor în drept, fost consilier local PSD, o persoană cu notorietate, la fel de apreciată în branșă cât și în zona de responsabilitate socială unde activează de aproape 20 de ani.

Pentru Senatul României, PSD Timiș deschide lista de candidați cu Eugen Dogariu, actual senator de Timiș în Parlamentul României. Dogariu a avut o activitate performantă în administrația publică, fiind consilier local, subprefect, prefect, secretar de stat și parlamentar. Este cadru didactic la Universitatea Politehnica și un excelent cunoscător al administrației, în toate formele acesteia. Următorul candidat pentru Senat este Sebastian Răducanu, tânăr antreprenor, consilier local PSD în CL Timișoara. Răducanu este absolvent de economie și drept, este foarte implicat în afaceri, sport și divertisment, cu o vastă experiență de organizare și management și cu o activitate politică de aproape 20 de ani în social-democrație.

Revenind la echipa de bănățeni propusă pentru Timiș, rațiunea pentru care lista PSD arată așa se leagă de următoarea idee: contează ce simți pentru locul pe care îl reprezinți. De aceea, Timișul are nevoie de parlamentari care să susțină interesele locale, de acei oameni care să fie dispuși să țină cont mai puțin de apartenența politică, de orgolii și de meschinării și mai mult de locul în care le sunt casa și familia.

Listele PSD Timiș pentru Parlamentul României au fost realizate strict pe criterii de integritate, competență, fără compromisuri, fără traseiști și fără oameni cu probleme penale. Oamenii propuși de PSD sunt opțiuni corecte și responsabile, sunt șansa Timișului și a României.