Handbaliştii de la SCM Politehnica au contribuit la succesul clar al naţionalei...

Handbaliştii de la SCM Politehnica au contribuit la succesul clar al naţionalei în faţa Muntenegrului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Federaţia Română de Handbal

Naţionala de handbal masculin „tricoloră” a obţinut o victorie importantă în preliminariile Euro 2022. România a trecut cu 36-27 de echipa similară a Muntenegrului, meci în care jucătorii selecţionaţi de la SCM Poli şi-au adus un aport important.

România are o victorie şi un eşec după două meciuri în preliminariile pentru Europeanul de peste doi ani.


În primul joc, „tricolorii” au cedat 30-33 pe terenul Suediei, în ciuda unei reveniri spectaculoase în repriza secundă. În meciul cu nordicii, din urmă cu patru zile, Sadoveac a marcat trei goluri.

Ieri, toţi cei trei alb-violeţi selecţionaţi au evoluat cu succes în duelul de pe teren propriu cu reprezentativa statului Muntenegru. Marius Sadoveac a înscris tot trei goluri, în timp ce Cristi Fenici şi Călin Dedu, pe lângă evoluţia bună, au contribuit cu câte un gol la scorul final (36-27).

Următoarele jocuri ale naţionalei în preliminarii vor fi în 2021, urmează „dubla” cu cealaltă naţională din grupă – Kosovo, pe 10 şi 13 martie. Cu 2 pt. România e pe locul 2 din 4 în Grupa a 8-a.

În ceea ce o priveşte pe SCM Politehnica, aceasta a pierdut la masa verde ultimul joc din Liga Zimbrilor, scor 0-10, din cauza cazurilor de Covid avute de alb-violeţi, care nu au mai efectuat deplasarea în Maramureş. FRH a oficializat totodată şi victoriile fără joc ale bănăţenilor, 10-0 cu Magnum Botoşani şi CSM Bacău. Pe 27 noiembrie, în Sala Rapid, din Bucureşti, SCM Poli dispută etapa a 11-a din prima ligă, cu CSM Focşani. Iar trei zile mai târziu e programat duelul cu Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.