Chris Jacob a lansat Sleepless, o melodie înregistrată în Timișoara cu videoclip...

Chris Jacob a lansat Sleepless, o melodie înregistrată în Timișoara cu videoclip filmat în Singapore

0
DISTRIBUIȚI

Chris Jacob, artistul timișorean stabilit în Malaezia, a lansat un videoclip pentru piesa Sleepless, o melodie care a fost înregistrată în orașul nostru de către Loris Negruț . Pe numele său adevărat Cristian Iacob , artistul născut în 17 iunie 1981, la Timișoara a fost solistul vocal al formaţiei punk Guranii și după ce și-a încercat norocul la diverse concursuri de talente din țara noastră, a plecat în 2007 în Irlanda pentru a cânta în pub-uri. După ce a colindat lumea cântând inclusive pe vase de croaziere, timișoreanul s-a mutat în Asia și începând din vara anului trecut s-a stabilit definitiv în Kuala Lumpur.

Sleepless este o piesă foarte personală și compunerea ei a devenit o experiență foarte terapeutică, ca să zic așa. După ce am scris, înregistrat, produs și filmat videoclipul, am simțit o ușurare că am spus în cele din urmă această poveste. Videoclipul a fost filmat în Singapore deoarece povestea reală s-a întâmplat acolo. Piesa are o versiune în chineză mandarină pe care o voi lansa după lansarea în engleză. Am regizat videoclipul împreună cu Bruce (prima mea regie și prima dată realizând un story board, deși nu pot desena bine) și am avut o echipă uimitoare în spatele meu. Aș menționa Joycelyn Quek, care joacă interesul meu romantic pentru videoclip. Ea este un model din Singapore și am avut o chimie excelentă în timpul filmărilor. Dicky Ishak este un designer de modă foarte talentat tot de acolo și a făcut styling-ul videoclipului.


Ea a făcut styling pentru mulți artiști din Malaezia. Garry Encarnacion aka Bruce, a filmat, editat videoclipul și m-a ajutat să îl regizez și a venit cu idei grozave în timpul filmării. Aș menționa scena copacului sau podul de frânghie de pe plaja Sentosa din Singapore. Am avut doi make-up artiști uimitori, Deena și Quif. Singapore Party Bus m-a sponsorizat cu o dubă pentru a transporta întreaga echipă între locații. Sincer, nu aș fi putut filma videoclipul fără ei. Puteți vedea o scenă în videoclip care este de fapt filmată în Singapore Party Bus. Loris Negruț din Timișoara a produs piesa și am înregistrat vocile la el în studio, când am fost acasă ultima oara“, ne-a declarat el.

Timișoreanul a ajuns pentru prima oară în Asia în luna decembrie a anului 2012 și s-a adaptat imediat vieții de acolo. Având în vedere faptul că în ultimii ani artistul a călătorit de la Polul Nord până în Africa, timișoreanul a avut ocazia să învețe mai multe limbi, astfel încât la ora actuală Cristian vorbește fluent șase limbi și cântă melodii în nu mai puțin de…15 limbi.

„Am mai compus piese proprii în ultimii 15 ani. Am mai lansat o piesă în România in 2013, Show Me Your Love produsă de Viky Red si am scris și pentru el câteva texte de pe albumul lui lansat sub numele de Otherside. Sleepless este piesa pe care am ales să o lansez, dintre multele piese scrise. Ultima dată am fost acasă anul trecut in luna iulie. Am tras vocile la Loris Negruț cu care sunt bun prieten. El a tras instrumentele și a făcut mixul și masterul piesei precum și a variantei în limba chineză pe care o voi lansa probabil in luna ianuarie a anului viitor“, spune timișoreanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.