Cum a salvat primarul din Dumbrăvița proiectul care prevede dotarea comunei cu...

Cum a salvat primarul din Dumbrăvița proiectul care prevede dotarea comunei cu zeci de camere de supraveghere

1
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Dumbrăvița, Horia Bugarin, spune că a reușit să evite pierderea unei finanțări pe care ar fi dus și la pierderea unui proiect important: cel de achiziționare și instalare a în comună.


Totuși, are de plătit un preț.

„Astfel am decis să plătim penalizări ca să putem continua și să beneficiem de cele din proiect. Valoarea totală a proiectului este de aproape , cu 80 de mii contribuție de la bugetul local”, a spus Horia Bugarin.

Primarul comunei Dumbrăvița a mai precizat că în cadrul acestui contract se vor achiziționa și monta pe stâlpii electrici – și ̦ , precum și aparatura tehnică necesară, în vederea păstrării ordinii publice, a creșterii siguranței cetățenilor, prevenirea actelor de violență, furt, vandalism și alte acțiuni antisociale dar și pentru monitorizarea traficului rutier.

„În acest timp ̦ ̆ patrulează atât pe timp de zi, cât și de noapte, în limita posibilității de acoperire a întregii localități. Evitați să lăsați ușile și porțile deschise, încuiați mașinile chiar dacă se află în curți, nu lăsați obiectele de valoare la vedere, precauția este binevenită. Vă rog să continuați să fiți vigilenți”, a transmis primarul Horia Bugarin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.