Primăria Timișoara anunță redeschiderea a patru creșe din ianuarie 2021

Primăria Timișoara anunță redeschiderea a patru creșe din ianuarie 2021

0
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz are o veste bună înainte de Crăciun, pentru 75 copii și părinții lor: primăria redeschide patru creșe ce au fost închise în toamnă. Este vorba despre Creșa Sânziana de pe str. V. Lupu, Creșa Făt Frumos de pe str. Mureș, Creșa Sânziana de pe str. N. Leonard și Creșa Cosânzeana de pe str. M. S. Motohon.

„13 creșe de stat sunt în Timișoara, iar cele patru de mai sus au stat închise încă din toamnă, din momentul în care a fost suspendată activitatea grădinițelor care funcționează în aceleași clădiri cu ele.


Creșele în cauză nu au bucătărie proprie, bucătăriile grădinițelor fiind cele care le furnizau mâncarea. Și exact această lipsă am reușit să o rezolvăm, împreună cu viceprimarul Ruben Lațcău. Grădinițele vor pregăti mâncarea pentru cele patru creșe, astfel încât să putem redeschide creșele în ianuarie”, a precizat primarul Timișoarei.

În plus, în prima săptămână de după Anul Nou municipalitatea va asigura întregului personal care lucrează în cele 13 creșe testarea rapidă antigen SARS-Cov2, astfel încât atât angajații, cât și micuții și părinții lor, să își reia activitatea în siguranță.

„Sunt multe lucruri de transparentizat, de îndreptat și de profesionalizat în Serviciul Public Creșe din subordinea Primăriei și sunt multe problemele cu care se confruntă creșele – ni le-ați spus voi, părinții și ni le-ați transmis și voi, angajații. Le vom îndrepta”, a promis Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.