Reprezentanții USR Timiș au votat împreună. Ce mesaje au transmis alegătorilor

Reprezentanții USR Timiș au votat împreună. Ce mesaje au transmis alegătorilor

0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Drulă, deputat USR de Timiș, Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș, și Cristian Moș, președinte USR Timiș, au votat duminică dimineața la secția 23 amenajată la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Calea Aradului.

„Votul s-a desfășurat în condiții foarte bune. Îndemnăm românii să meargă la vot pentru că este o zi importantă. Noi am votat pentru o țară din care să nu mai plecăm, să nu mai caute să plece copiii noștri, pentru o Românie fără hoție, care să nu mai fie captivă unor partide care sunt rețele clientelare și trag bani de la stat pentru cei apropiați lor, o Românie cu spitale moderne, cu drumuri și grădinițe. Am așteptat patru ani acest vot”, a declarat Cătălin Drulă, deputat USR de Timiș.

„O dată la patru ani, poporul român are posibilitatea să-și spună părerea despre politicieni. Astăzi este extrem de important să mergeți la vot păstrând toate măsurile de siguranță pentru a vă proteja pe voi și familiile voastre. Doar astăzi puteți decide pentru un viitor în care copii voștri să nu mai fie nevoiți să plece din țară.


Astăzi este momentul când puteți schimba România. Mergeți la vot!”, a transmis Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș.

Cristian Moș, președintele USR Timiș, a declarat că a votat pentru o Românie fără pile, cunoștințe și relații.

„Știm că la alegerile parlamentare prezența este scăzută, dar sunt cele mai importante alegeri din România pentru că trimite acolo oamenii care vor face legile pentru următorii patru ani. Mergeți la vot, votul este sigur, mergeți și alegeți viitorul României”, a transmis Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.