Ripensia are în sfârşit un joc „sigur” în campionat. Roş-galbenii se luptă...

Ripensia are în sfârşit un joc „sigur” în campionat. Roş-galbenii se luptă pentru puncte la Reşiţa

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătită de Cosmin Petruescu revine în sfârşit la jocurile din Liga 2 după aproape o lună de zile. Mâine, Ripensia evoluează pe terenul lui CSM Reşiţa, în etapa a XV-a, ultima din acest an, dar roş-galbenii mai au două restanţe de disputat.

După perioada de carantină echipa timişoreană a evoluat în Cupa României, într-un 1-5 cu Astra, dar apoi a pierdut la masa verde restanţa cu Mioveni, argeşenii semnalând cazuri Covid. Sigur e că meciul din Valea Domanului se dispută, precedentul în campionat pentru elevii „Conferenţiarului” a fost tocmai pe 7 noiembrie, când „Ripi” s-a impus cu 1-0 la Chiajna.

„Este o partidă pe care o așteptăm cu nerăbdare, prin prisma faptului că am lipsit foarte mult de pe teren.


Am stat departe de meciurile oficiale o perioadă lungă de timp. În această săptămână este clar că din punct de vedere fizic suntem într-o plină perioadă de readaptare și de acumulări, în același timp. Cu siguranță, din acest punct de vedere vom arăta mai bine decât cu Astra”, a declarat Cosmin Petruescu.

Ripensiştii nu au absenţe importante, dar tehnicianul lor a subliniat că faţa rossonerilor e cea arătată în ultima perioadă. CSM are şi mai mult presiunea rezultatelor după un start slab. În meciul precedent cărăşenii au remizat în fief-ul Rapidului. „Va fi un meci important atât pentru noi, cât și pentru gazde. Poate CSM Reșița a surprins în ultimul timp prin rezultatele pozitive pe care le-a înregistrat. Dar, din punctul meu de vedere, rezultatele lor din ultima perioadă reprezintă o normalitate. Consider că Reșița este o formație bună, dacă e să ne raportăm la valoarea individuală a jucătorilor. Reșița rămâne una dintre echipele bune ale Ligii 2. Acest fapt este confirmat de numele jucătorilor și de trofeele pe care le-au cucerit unii dintre ei. Rămâne o formație greu de învins, drept dovadă fiind și rezultatele din ultima peripadă. Chiar dacă au pierdut la Mioveni și Constanța, adversarii noștri de sâmbătă au pierdut la limită, în urma unor jocuri foarte bune”, a concluzionat Petruescu.

Partida CSM Reşiţa – Ripensia se dispută mâine, de la ora 11.00 (netelevizat). Gazdele, locul 17, au 15 puncte, la fel ca roş-galbenii (locul 16), dar şi două partide în plus contabilizate. Timişorenii mai au de jucat meciurile cu „U” Cluj (deplasare) şi Farul (acasă) în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.