Surprize muzicale din partea celor de la Pragu’ de Sus: videoclip și...

Surprize muzicale din partea celor de la Pragu’ de Sus: videoclip și concert special de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Formația Pragu’ de Sus a pregătit două surprize muzicale pentru acest sfârșit de an, menite să coloreze într-un mod festiv această perioadă: un videoclip și un concert dedicate Crăciunului.

„Este un cântec nou, apărut cu gândul la Crăciunul din acest an, dar compus în așa fel încât să-l putem cânta, ori de câte ori se apropie sărbătorile de iarnă. E greu să faci cântece de Crăciun, dacă nu le simți, dacă nu pornești de la un sentiment autentic! Până acum nu am explorat această zonă, dar iată că s-a întâmplat! Am lucrat foarte susținut, ca să putem finaliza proiectul înainte de Crăciun! Ne place cum sună și am reușit să filmăm și un videoclip, cu ajutorul lui Dani Lorincz de la Dac Media.


Am reușit să filmăm și un concert live, tot ca un cadou, unde am încheiat cu noul single, «Ne vedem de Crăciun»! Ideea acestui concert a pornit de la fanii si colaboratorii noștrii, care doreau să le trimitem ceva pe final de an. Vom posta concertul integral în ziua de Crăciun, pe canalul nostru de YouTube. Sper să vă bucurați de acest cântec și, prin intermediul lui, să NE VEDEM DE CRĂCIUN! Sărbători luminate și numai bine!“, a transmis Călin Bârcean, solistul formației Pragu’ de Sus.

Trupa a luat naștere în Timișoara în anul 2003, iar un an mai târziu a avut loc prima apariție publică. Primele compoziții proprii, „Buchet de reverii”, „Te-am căutat” şi „El-Zorab” au fost incluse în debutul discografic al formației care s-a numit „Decupaj sonor“. La sfârșitul anului 2017 trupa s-a calificat în semifinalele concursului Eurovision Romania 2018, cu piesa „Te voi chema“, iar în 2018 Pragu’ de Sus a lansat cel de-al cincilea album, „Nu mai am răbdare“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.