Alegerea viceprimarului PNL, amânată din cauza unui social-democrat

Alegerea viceprimarului PNL, amânată din cauza unui social-democrat

0
DISTRIBUIȚI

Momentul mult așteptat de liberali a fost amânat. Astăzi, de la ora 17, trebuia să aibă loc ședința Consiliului Local Timișoara în care Cosmin Tabără să devină al doilea viceprimar al orașului, cu doar trei ore înainte de începerea plenului, reprezentanții municipalității au anunțat că acesta va avea loc la o dată ulterioară.

„Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, împreună cu liderii grupurilor politice din Consiliul Local Timișoara au decis amânarea ședinței de azi pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al Timișoarei.


Hotărârea a fost luată pentru ca votul să fie dat de toți consilierii locali aleși, în condițiile în care mandatul consilierului PSD Ioan Ștefan Szatmari nu a fost încă validat, acesta înlocuindu-l pe Sebastian Răducanu, ales senator”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Ședința din 5 ianuarie a fost anunțată de către primarul Dominic Fritz la finele anului trecut, imediat după ce colegul său de partid, Cristian Moș, a fost instalat în funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.