Aradul intră în „scenariul verde”. Restaurantele, cafenelele, teatrele sau cinematografele pot funcționa...

Aradul intră în „scenariul verde”. Restaurantele, cafenelele, teatrele sau cinematografele pot funcționa la jumătate din capacitate

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad (CJSU) a emis vineri, Hotărârea nr. 12/29 ianuarie, prin care se actualizează scenariile pentru fiecare unitate administrativ teritorială în parte, în funcție de gradul de infectare cu noul coronavirus.

Astfel, municipiul Arad și comunele Macea, Vărădia de Mureș, Zerind și Zimandu Nou intră în scenariul verde, cel puțin pentru următoarele 14 zile.


În aceste localități se vor aplica restricțiile valabile pentru scenariul verde, adică restaurantele și cafenelele vor putea funcționa în interior, cu un grad de ocupare de 50 la sută.

Aceeași măsură se aplică și operatorilor de jocuri de noroc, a căror activitate este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului. De asemenea, este permisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului în unitățile administrativ-teritoriale evidențiate, pentru localitățile din scenariul verde.

În ultima perioadă, orașul Arad s-a aflat în „scenariul galben”, activitățile cu public menționate mai sus fiind permise la 30% din capacitatea localurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.