Liderul interlop Lucian Boncu, audiat suplimentar, la cerere, în dosarul accidentului mortal....

Liderul interlop Lucian Boncu, audiat suplimentar, la cerere, în dosarul accidentului mortal. Ce i-a acuzat pe polițiști

3
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a cerut, astăzi, să dea un supliment de declarație în dosarul în care este acuzat că a ucis o bătrână cu mașina, când a dat cu spatele, aflându-se sub influența cocainei. Asta după ce Judecătoria Timișoara l-a audiat, la solicitarea apărării, pe unul dintre polițiștii care a întocmit procesul verbal de constatare de la fața locului.

Cristian Ciama a declarat că în momentul în care a ajuns în Giroc, după ce accidentul a fost sesizat prin 112, victima era în ambulanță. ”Este posibil ca mașina să fi fost mutată până să vină criminalistul, dar nu îmi aduc aminte exact. Merg la multe accidente. Astăzi, am fost la două de exemplu. Tot ce am constatat am scris în procesul verbal întocmit la fața locului.


Tot ce am consemnat corespunde adevărului. Șoferul (Lucian Boncu, n.a.) mi-a declarat atunci că a lovit un  pieton în timp ce efectua o manevră de mers cu spatele. Locul producerii accidentului l-am stabilit după declarațiile șoferului. Pe partea din spate a mașinii erau urme șterse de praf. Nu-mi amintesc să-l fi lăsat să părăsească locul faptei”, a declarat polițistul în fața instanței.

Agitat, Lucian Boncu a cerut judecătorului să fie audiat pentru a-și completa declarația și a susținut că ”polițistul pe care l-ați audiat m-a lăsat să plec acasă. Mi-a spus <<du-te liniștit acasă că nu cred că ai făcut nimic>>. Am plecat acasă și după o oră și jumătate m-au sunat Poenar și Ciucalău că trebuie să merg la spital pentru recoltarea de sânge că victima decedase între timp”. Boncu a cerut ca judecătorul să-i dea o dovadă provizorie pentru a putea conduce ”ca să-mi desfășor activitatea, să-mi duc copiii,  să nu mai depind de nimeni”.

Avocatul Cosmin Strați a susținut că planșa foto a fost întocmită de criminalist s-a făcut seara și nu imediat după producerea accidentului și a solicitat identificarea și audierea celui care a întocmit documentul. ”Solicităm audierea, în prima fază, a lui Marius Chelbu, care a fost în fața inspectoratului împreună cu soția sa și cu alți prieteni, și care a participat când s-au făcut fotografiile”, a susținut avocatul. Instanța a admis, astăzi, doar audierea criminalistului și a admis ca toate părțile să primească, în scurt timp, copii după probele obținute de DIICOT structura centrală și DIICOT Timișoara în timpul monitorizărilor din alte dosare legate de accidentul de circulație. Următorul termen a fost stabilit pentru 17 februarie.

 

3 COMENTARII

  1. Scroafa asta cu educația și tupeul lui de ultimă scursurâ a societății, va cere de curând despăgubire de la familia decedatei !
    Justiția noastră bineînțeles că înțelege scroafa, altfel animalul nu ar fi în libertate.

  2. Maria…de ce jignesti acest ,,sexsimbol,, al orasului:)))…esti foarte rautacioasa chiar cand incepusem sa ma indragostesc de ,,muschiuletii,, lui bine definiti la sala de sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.