Ministrul Învățământului a anunțat când se deschid școlile

Ministrul Învățământului a anunțat când se deschid școlile

4
DISTRIBUIȚI

O decizie în privința școlilor va fi luată în curând, spune Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.


„Atunci când situaţia epidemiologică o va permite”, a răspuns, luni, la Aleph News, ministrul Educației, la întrebarea privind deschiderea școlilor.

Cîmpeanu a adăugat că, în calitate de ministru al Educaţiei, își dorește deschiderea şcolilor „în format clasic”.

„Această decizie va fi fundamentată pe baza analizelor epidemiologice după perioada de sărbători şi Anul Nou, mai exact în 15 ianuarie vom avea primele rezultate”, a declarat Sorin Cîmpeanu. După 15 ianuarie se va decide când elevii se vor întoarce în bănci.

„Ne dorim foarte mult deschiderea şcolilor în cel de-al doilea semestru”, a adăugat acesta. În ceea ce priveşte vaccinarea profesorilor, ministrul a spus că a fost trimisă o solicitare prin inspectoratele școlare, iar „termenul pentru răspuns la această solicitare este 15 ianuarie, ora 16:00”.

4 COMENTARII

  1. Deci citesc articolul sa aflu CAND si de fapt raspunsul este „nu se stie”. Lockdown perpetuu din partea unui guvern inapt. Atata stie. „nu avem solutii, inchidem totul”

  2. „mai exact în 15 ianuarie vom avea primele rezultate” – este 11 ianuarie si clovnii astia au eradicat practic educatia in romania. nu mai exista, pur si simplu. si profesorii iau salarii zero munca depusa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.