Accident teribil pe Autostrada Vestului. Doi morți, cinci răniți, o mașină a...

Accident teribil pe Autostrada Vestului. Doi morți, cinci răniți, o mașină a luat foc UPDATE 2 Au murit un copil de 3 ani și un bărbat de 45 de ani. Șoferul vinovat nu are permis de conducere

1
DISTRIBUIȚI

Grav accident rutier în această seară, pe autostrada A1, pe sensul de circulație Timișoara – Arad. ISU Arad a mobilizat la locul incidentului un echipaj de descarcerare, echipaje SMURD de la Vinga și Vladimirescu, în total 12 subofițeri.

Din primele informații, în accidentul petrecut la kilometrul 526 au fost implicate două autoturisme, iar unul a luat foc în urma impactului. În cele două mașini se aflau șapte persoane, dintre care două au murit.

UPDATE Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „pe sensul către Nădlac al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 526, în zona localității Șagu, județul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului a izbucnit un incendiu la unul dintre autovehicule. Evenimentul s-a soldat cu decesul a două persoane și cu rănirea altor cinci, acestea fiind evaluate medical”.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Nădlac pentru a permite intervenția forțelor MAI aflate la fața locului.


Circulația este deviată pe la nodul rutier de la kilometrul 517, localitatea Seceani, județul Arad, spre DN 69 Ortișoara-Timișoara.

UPDATE 2 Accidentul s-a produs după ce un șofer ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul median. Mașina a rămas pe carosabil și a luat foc, fiind izbită apoi de un al automobil care circula în aceeași direcție. Șoferul vinovat de accidentul în care au murit un copil în vârstă de 3 ani și un bărbat de 45 de ani nu posedă permis de conducere.

„Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deține permis de conducere. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Sursa foto: ISU Arad

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.