Ajutoare pentru persoanele nevoiașe din Timișoara. Când se distribuie

Ajutoare pentru persoanele nevoiașe din Timișoara. Când se distribuie

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Persoanele nevoiașe din Timișoara vor primi gratuit un pachet cu produse de igienă, în următoarea perioadă. Acestea sunt acordate prin Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate și sunt provenite din stocurile de intervenție comunitară, informează Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara.

Pachetele vor fi distribuite către beneficiari începând din data de 22 februarie,  perioada 29 ianuarie – 8 februarie, din locația situată pe Calea Sever Bocu nr. 44 A la Complexul de servicii Sf. Arh. Mihail și Gavril și nu pe strada Lorena nr. 35 ca până acum.  Programul de distribuire este de luni până vineri între orele 8:00 și 16:00.

Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original.

Un astfel de pachet este format din cinci periuțe de dinți, 300 ml pastă de dinți, 500 ml săpun lichid, 800 ml șampon copii, 500 ml șampon adulți și 2,7 kg detergent de rufe.

Pot beneficia de aceste produse de igienă personală în prima etapă următoarele categorii: familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările ulterioare;

Distribuirea produselor se face cu respectarea normelor privind Securitatea și Sănătate în Muncă precum și a măsurilor de protecție și distanțare fizică și socială în vigoare în perioada pandemiei pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.