Primarul Timișoarei, întâlnire cu ministrul Economiei. Despre ce au discutat

Primarul Timișoarei, întâlnire cu ministrul Economiei. Despre ce au discutat

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a avut ieri, la București, o întâlnire cu ministrul Economiei, colegul său de partid, Claudiu Năsui.

„Mă bucur că un oraș simbolic pentru modernizarea României, cum este Timișoara, are parte de oameni capabili, cum este Dominic Fritz.


M-am bucurat să primesc vizita lui la minister”, a transmis Năsui.

Cei doi au discutat despre cele mai potrivite moduri de a sprijini economia locală, prin măsuri transparente, oneste și cu cât mai puține obstacole birocratice.

„Pentru amândoi, transparentizarea statului și a tot ceea ce ține de aparatul administrativ reprezintă o prioritate. Facem pași în direcția asta și veți vedea rezultatele în curând. Să digitalizăm România nu e doar un slogan; chiar trebuie să învățăm cu toții să folosim e-mailul și să scutim contribuabilul de drumuri nenecesare. Am abordat și subiectul imposibilității de a angaja personal, în perioada de pandemie. Cu toții știm că fără o echipă în spate nu poți să faci mare lucru. Căutăm soluții cât mai potrivite pentru a debloca această situație și a reuși să facem ceea ne propunem, motivele pentru care ne-ați votat și suntem aici”, a mai precizat ministrul Economiei, Claudiu Năsui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.