Consilierul local Roxana Iliescu cere sancționarea colegei sale Ana Munteanu după scandalul...

Consilierul local Roxana Iliescu cere sancționarea colegei sale Ana Munteanu după scandalul descinderii la restaurant

0
DISTRIBUIȚI

 

Roxana Iliescu, consilier municipal din partea Pro România, a trimis către Primăria Timișoara o solicitare ce vizează demararea procedurii aferente promovării unui proiect de hotărâre privind sancționarea consilierului local Ana Munteanu,  conform art. 233 alin. (1) litera g) din OUG 57/2019.

Cererea vine după descinderea acesteia la un hotel-restaurant de pe Calea Bogdăneștilor, însoțită de jandarmi, pentru a demonstra că sunt clienți care servesc masa deși acest lucru e interzis în carantină.

„Este important ca toată lumea să înțeleagă, indiferent de afinități personale sau politice, că există atribuții clare precum și drepturi și obligații prevăzute de Codul Administrativ pe care toți aleșii locali trebuie să le respecte”, a precizat Roxana Iliescu, de profesie avocat.

Consilierul local de la Pro România este de părere că fiecare consilier local trebuie să dea dovadă de responsabilitate în acțiunile pe care le întreprinde și să excludă total din comportamentul o conduită abuzivă, în afara legii.

„Modelul de dramatizare userist, acum întâlnit și la AUR, cu descinderi regizate în care diverși se prevalează abuziv de influența funcțiilor obținute prin votul de încredere al cetățeanului, nu este deloc constructiv și nu aduce în mod concret niciun beneficiu comunității.


Haideți să lăsăm actoria deoparte, jandarmii nu sunt recuzită!”, a mai transmis Roxana Iliescu.

„Sancțiunea pe care am invocat-o eu prevede retragerea remunerației pe două luni, deci 2.000 de lei, văzând că nu a luat nimeni atitudine. Va fi vot secret, e nevoie de 50% plus 1 din voturi”, ne-a declarat Roxana Iliescu.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.