Accident grav în vestul țării. Două persoane au murit după ce o...

Accident grav în vestul țării. Două persoane au murit după ce o mașină a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un canal FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1922377664">

Grav accident de circulație pe o șosea din vestul țării. O mașină care circula pe Drumul Județean 792 din Arad, la ieșirea din Ineu, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un canal plin cu apă, unde a rămas cu roțile în sus.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere si modul descarcerare, un echipaj SMURD, o autoscară, iar în sprijinul acestora au venit descarcerarea grea de la detașamentul Arad, un echipaj SMURD TIM și un echipaj SAJ, în total 15 salvatori. Aceștia au scos din mașina răsturnată și plină cu apă două victime, un bărbat și o femeie, începând imediat manevrele de resuscitare. În același timp, pompierii au continuat căutările în autoturism și în afara lui, în apa tulbure, pentru eventuale alte victime.

Din păcate, echipajele de urgență nu au mai putut face nimic pentru cele două victime, ambele în vârstă de peste 60 de ani, fiind declarat decesul.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.