Liderul USR PLUS Timiș a dezvăluit în ce condiții ar demisiona din...

Liderul USR PLUS Timiș a dezvăluit în ce condiții ar demisiona din partid

0
DISTRIBUIȚI

Președintele USR PLUS Timiș, Cristian Moș, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a declarat, marți seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE, că nu a votat atunci când partidul a decis suspendarea consilierului local Ana Munteanu pentru un an.

„M-am recuzat din acel birou județean. Nu m-am considerat subiectiv, am vrut să decidă cei din biroul județean. Din punctul meu de vedere și al biroului județean, a fost o decizie neinspirată a colegei noastre de a face acel live, s-a aplicat o sancțiune și colega noastră a fost sancționată. Poziția mea personală este exact poziția biroului județean. Cei care nu respectă legea trebuie sancționați. Această măsură a fost decisă de un for de conducere al filialei județene.


Din punctul nostru de vedere, acest caz este închis”, a precizat Cristian Moș.

Întrebat dacă viceprimarul Ruben Lațcău, din „aripa Fritz”, se vrea propulsat către o funcție de conducere, liderul USR PLUS a răspuns: „nu este o aripă, nu este o rupere, nu este o aripă Dominic, nu este o aripă PLUS, nu este o aripă USR, suntem toți o echipă. Ca și candidatură la președinția filialei, orice membru are dreptul. Îmi doresc o competiție reală acolo, pe proiecte. Fiecare își joacă șansa. Din câte știu eu, Ruben nu își dorește această funcție”.

După fuziunea dintre USR și PLUS, Moș estimează că în luna iunie vor avea alegeri în filiala Timiș.

Liderul formațiunii politice a spus că vrea să se concentreze pe administrație și nu este decis dacă va candida sau nu la funcția de președinte.

În privința oamenilor nemulțumiți din USR PLUS, dintre care câțiva chiar au demisionat, Cristian Moș spune că, la fel ca în orice partid, există anumite voci care sunt nemulțumite.

„De fiecare dată membrii, adică baza partidului, decid dacă sunt mulțumiți la alegerile interne. Dar da, au fost unii membri nemulțumiți, au fost anumite demisii. Probabil unora le place când demisionează să facă un caz din acest lucru, este decizia fiecărui membru dacă nu se mai simte reprezentat. La fel și eu când nu mă voi mai simți reprezentat de acest partid”, a spus Cristian Moș despre motivul care l-ar putea determina să demisioneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.