Reacția unui tânăr după ce și-a vărsat nervii pe o vitrină din...

Reacția unui tânăr după ce și-a vărsat nervii pe o vitrină din Piața Unirii: „O să sparg geamul de 60 de ori”

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au avut ieri o zi de foc după ce, în timpul patrulărilor, au avut de-a face cu mai multe incidente.

Astfel, în jurul orei 17, s-au deplasat în Piața Unirii, unde au fost sesizați că două persoane au distrus mai multe geamuri de la imobilul cu nr. 8, pe partea cu str. Regimentul 5 Vânători, la sediul SDM.

La fața locului, polițiștii locali i-au depistat pe cei care au distrus locația, fiind vorba despre doi tineri, unul de 31 de ani și altul de 35 de ani, ambii din Timișoara. Unul dintre aceștia a declarat că „e o chestie recurentă și o să sparg geamul de 60 de ori”, iar celălalt a declarat că „l-am însoțit pe prietenul meu de plăcere”. Este vorba de intrarea în fostul local Papillon, între timp închis. Mai puțin cu plăcere l-a însoțit și la Secția 1, unde cei doi au fost predați de polițiștii locali, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 21, polițiștii locali au depistat două grupuri de migranți de naționalitate afgană, unul de zece persoane, identificat pe Splaiul Nicolae Titulescu, și altul format din alte 19 persoane, provenind din aceeași țară, pe bd. General Dragalina. Toți se aflau în apropiere de zona Gării de Nord, unde de altfel cu câteva ore înainte avusese loc o încăierare soldată cu moartea unuia dintre ei și cu rănirea altuia. Cei 29 de afgani au fost predați către Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, în vederea efectuării de cercetări.

În jurul orei 2 noaptea, o altă situație le-a atras atenția polițiștilor locali.


Aflați în patrulare pe strada Silistra, aceștia au observat doi bărbați având asupra lor bagaje suspecte și care, la apariția patrulei, au fugit. Polițiștii locali i-au urmărit și au reținut una din persoane, un tânăr de 18 ani, din localitatea timișeană Sânpetru Mare. În urma controlului bagajului, s-a descoperit un telefon mobil, un cric auto și un clește tăietor cu lanț, pentru tobele de eșapament.

Extinzându-se verificările, s-a stabilit că suspectul acționa, de regulă, împreună cu încă un individ și cu sora sa vitregă, care de altfel l-a și sunat de câteva ori, întrebându-l dacă a reușit să scape de poliția locală. În aceeași zonă, cei în cauză au fost și ei depistați.

Ținând cont de faptul că în ultima lună, la Poliția Națională au fost raportate peste 16 furturi de catalizatori de la autovehiculele parcate pe străzile orașului și având în vedere că persoana depistată avea asupra sa uneltele care pot fi folosite la astfel de fapte, polițiștii locali i-au predat lucrătorilor de la Secția 5 Poliție pe cei depistați, împreună cu bunurile aflate supra lor, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea unor astfel de fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.