Trei accidente în mai puțin de o oră pe șosele din Banat,...

Trei accidente în mai puțin de o oră pe șosele din Banat, două dintre ele la treceri la nivel cu calea ferată

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-5520169">

Echipajele de urgență din Caraș-Severin au fost solicitată să intervină la trei accidente în mai puțin de o oră, în locuri diferite din județ.

Prima solicitare a venit la ora 17:10, pentru zona Mehadia unde, în zona unei benzinării, a avut loc o ciocnire violentă între o mașină și un autocamion. În urma accidentului, o persoană a fost grav rănită și a rămas încarcerată în autoturism, fiind extrasă de echipajul de descarcerare sosit la fața locului și predat la Ambulanță pentru îngrijiri medicală.

Cu două minute înainte de ora 18:00, echipajele de urgență au fost solicitate la un accident de tren pe ruta Băile Herculane – Orșova, unde din fericire nimeni nu a fost rănit, fiind înregistrate doar pagube materiale. La fel a fost și în cazul unui al doilea accident autoturism vs tren, petrecut doar câteva minute mai târziu, la Berzovia, unde o mașină a intrat în coliziune cu trenul care circula pe relația Reșița – Timișoara.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.