Fostul primar al Timișoarei, sfat pentru viitorul președinte PNL: „Debarasarea de aliatul...

Fostul primar al Timișoarei, sfat pentru viitorul președinte PNL: „Debarasarea de aliatul toxic USR”

1
DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, îl sfătuiește pe viitorul președinte PNL să se debaraseze de „aliatul toxic USR”, el considerând că asocierea PNL cu PSD, în 2011, este cel puțin la fel de nocivă ca cea de acum, cu USR+PLUS.

„PNL are mulți oameni valoroși care i-ar putea fi buni președinți. Voi da o listă deschisă, reprezentând opinia mea strict personală, cu scuzele de rigoare pentru cei ce nu se regăsesc pe ea și apoi voi enunța o condiție pe care eu o consider obligatoriu de asumat de către cineva care dorește să conducă partidul cu pretenția de partid nr. 1 al României”, scrie, luni, pe Facebook, Nicolae Robu.

El prezintă o listă, ordonată alfabetic, cu 12 posibil președinți, respectiv Emil Boc, Rareș Bogdan, Ilie Bolojan, Cristian Bușoi, Florin Cîțu, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Siegfrid Mureșan, Ludovic Orban și Robert Sighiartău.

„Și iată condiția pe care eu, personal, o consider obligatorie: debarasarea PNL de aliatul toxic USR! Scurt și clar! A fost o greșeală asocierea PNL cu socialiștii, cu PSD, în 2011, este cel puțin la fel de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiștii, cu USR+PLUS.


Acest curent, neomarxismul, este străin de interesele României, iar exponenții lui, ajunși în diverse funcții, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credință, aspiranți legitimi la un mai bine pt comunitățile / țara lor -dacă părea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăși nemaiîntâlnită sunt de o incompetență și rea credință catastrofale! PNL n-are ce căuta alături de asemenea oameni și de un asemenea curent”, conchide Robu.

Ludovic Orban și Florin Cîțu s-au înscris în cursa pentru președinția PNL. Alegerile interne au loc în 25 septembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.