Liderul interlop Lucian Boncu a dispărut când a aflat că DIICOT a...

Liderul interlop Lucian Boncu a dispărut când a aflat că DIICOT a cerut arestarea sa în dosarul în care a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța. Tribunalul Timiș a decis arestarea în lipsă

14
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a dispărut, astăzi, la scurt timp după ce a aflat că DIICOT a solicitat arestarea sa prin rechizitoriul în care a fost trimis în judecată fiind acuzat de faptul că a ordonat executarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro. Boncu este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de determinare a săvârșirii infracțiunii de omor și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Pe pistolul care a fost recuperat de polițiștii de la „Crimă Organizată” și care a fost dat celor care au fost trimiși să-l găsească pe jurnalist a fost descoperit inclusiv ADN-ul lui Lucian Boncu pe trăgaciul armei.

Aflat sub control judiciar în dosarul traficului de cocaină, Lucian Boncu s-a dus, astăzi, la sediul Poliției Timiș pentru a semna, dar la un moment dat a fost sunat pentru a fi convocat pentru judecarea solicitării de arestare preventivă la Tribunalul Timiș, la ora 12.


Sub pretextul că iese din încăperea care comunică cu strada pentru că a primit un telefon, Lucian Boncu a părăsit sediul Poliției Timiș și a dispărut, închizându-și telefonul. La ora 12, liderul interlop nu s-a prezentat la tribunal, instanța amânând judecarea solicitării pentru a cere lămuriri de la Poliție. La ora 12,45 s-a reluat judecata, DIICOT cerând arestarea lui Boncu pentru că sunt informații că își pregătea fuga din țară, cu ajutorul lui Sorin Udrea, aflat în Italia, care a fugit înainte de sentința în dosarul de crimă organizată în care a fost condamnat. Apărătorii lui Boncu au solicitat o măsură mai blândă.

Tribunalul Timiș a decis arestarea în lipsă a lui Lucian Boncu pentru 30 de zile. Acesta este căutat acum de polițiști. Dacă îl vedeți sau aveți informații unde se ascunde, sunați de urgență la 112.

Vă reamintim că Lucian Boncu a fost condamnat în primă instanță în „dosarul cocaina” la 12 ani și o lună de închisoare.

14 COMENTARII

  1. Poate daca unui politist care stia ce se pune la cale îi venea ideea sa-i sugereze instantei emiterea unui mandat de aducere, pentru termenul de astazi, nu se întampla ce s-a întamplat

  2. La pisatu ala de Seclaman Dumitru (Mitru ) regele complexului i-ați dat doar 3 amarati de ani si la purcelu asta 12 nui corect ! Dupa kg sau dat pedepsele

  3. Vai și amar de justiție de cacat !l ați lăsat sa scape !ultimi i gaozarii sunteți ! Milosev l- a ajutat ! Prietenii lui d au de înțeles și se lauda ! Știau și ca asta urmează !

  4. Parca era închisă scroafa?Cine a dispus cercetarea in libertate, să intre in locul scroafei la pușcărie. Justiție de cacat corupta pana on maduva oaselor.

  5. Haha ! Tot orașul știa ca urmează sa rupă ușa la fratele lui … e in comentariile fiecărui articol despre el de 1 an încoace , culmea doar milițienii , judecătorii și restul autorităților nu ! Politia de rasul lumii :))) adunătura de Drogați la un loc cu el .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.