Migrant afgan, în stare gravă la ATI după ce a fost călcat...

Migrant afgan, în stare gravă la ATI după ce a fost călcat de un tractor pe câmp. Un altul, rănit la picioare

1
DISTRIBUIȚI

Doi migranți afgani au fost răniți, iar unul este internat în stare gravă la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara după un incident grav petrecut ieri în apropierea localității timișene Gătaia.

Cei doi au fost observați pe marginea șoselei care leagă Gătaia de Șemlacu Mare în timp ce încercau să oprească o mașină de un echipaj al Poliției de Frontieră.


Imediat au fost chemate două ambulanțe deoarece cei doi afgani aveau multiple leziuni. Unul dintre el avea numeroase traumatisme la nivelul toracelui și picioarelor, iar celălalt doar la picioare. Cel în stare gravă a fost internat sub pază la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

După ce a primit îngrijiri medicale, afganul rănit mai ușor a declarat că a trecut granița ilegal în România împreună cu mai mulți migranți și s-au pus să se odinească pe câmp. Au fost călcați de un tractor în timp ce dormeau, iar ceilalți au fugit abandonându-i pe cei doi răniți. A fost începută o anchetă pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs incidentul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.