Autoritățile italiene au decis: liderul interlop Lucian Boncu va fi extrădat

Autoritățile italiene au decis: liderul interlop Lucian Boncu va fi extrădat

6
DISTRIBUIȚI

Interlopul timișorean Lucian Boncu, care a fugit în Italia, va fi extrădat după ce toate căile de atac la decizia magistraților italieni i-au fost respinse. Informația a fost transmisă autorităților judiciare din țara noastră de către omologii lor din Italia.

Vă reamintim că Boncu, aflat sub control judiciar în dosarul traficului de cocaină, a fugit din țară în momentul în care a fost citat telefonic să se prezinte la Tribunalul Timiș unde urma să se judece cererea DIICOT de arestare în dosarul în care este acuzat că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro.


A trecut ilegal în Serbia, de acolo în Croația, Slovenia și a ajuns în Italia, unde s-a întâlnit cu prietenul său, Sorin Udrea, fugit și el din România înainte de a fi condamnat definitiv.

Autoritățile din Italia l-au capturat pe fugarul Boncu în localitatea Latina, de lângă Roma, unde era împreună cu Udrea și cu un alt român, identificat de autoritățile italiene ca fiind Emanuel Ionuț Moaca, în vârstă de 30 de ani.

Boncu a fost reținut în baza mandatului internațional de arestare emis pe numele său, iar o judecătoare a decis în favoarea extrădării sale, urmând ca acesta să fie adus la Timișoara sub escortă, pentru a participa la termenele proceselor în care este implicat.

Liderul interlop are până acum două condamnări în primă instanță, într-un dosar de trafic de droguri și în cazul uciderii unei femei pe care a lovit-o cu mașina după ce se urcase drogat la volan.

6 COMENTARII

  1. Si vamesu ala care l a trecut ilegal cand va raspunde????Tot o dati cu scroafa asta penala si nu vedeti ca adevaratii interlopi sunt in hainele statului….

    • Ma uit la ce comentați pe aici dar voi nu sunteți nici măcar fraieri,nu-i mai judecați voi bulangiilor ca vrei rău,rău primesti faceți-vă un grup al fatalailor ca asta știți sa va sugeti intre voi poponarilor

  2. Urmează pledoaria : sunt singurul cetățean extrădat din Italia corupta , sifoanele mascate sub masca măștilor , prietenii prietenilor prietenilor sunt vinovați ! Bla bla bla ! Bla bla bla ! Tânăr și neliniștit …

  3. Grasanu asta e doar de decor. Nu e el marele mafiot, nu vedeti cum arata si cat il duce mintea?
    Sa mearga autoritatiile pe fir pana la cappo di tutti cappy (sau prigat)

  4. Tu zici foarte bine ce zici :)))) dar vamesu’ ar trebui sa mai traga dupa el pe cativa de prin birouri :)))) Cum facem? :))) E un cerc vicios aici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.