Lucian Boncu către ”fratele” Nasleu: ”Tu ești un om bun și noi...

Lucian Boncu către ”fratele” Nasleu: ”Tu ești un om bun și noi știm asta. Eu oricum o să te iubesc și ai să vezi că va fi bine”

6
DISTRIBUIȚI
Lucian Boncu (stânga) și Ioan Nasleu (dreapta)

Legăturile dintre Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA și fost consilier personal al lui Nicolae Robu, și liderul interlop Lucian Boncu, dezvăluite în premieră de PRESSALERT.ro în 2018 sunt, în continuare, extrem de strânse. Vă reamintim că Nasleu a chefuit în repetate rânduri cu Boncu și cei din gruparea sa și le-a dat dedicații pentru ”frații” sau ”armata” lui.  Că legăturile dintre cei doi au rămas apropiate o dovedește și discuția purtată de cei doi pe Whatsapp în 20 februarie 2021, la patru zile după ce Nasleu l-a șantajat pe editorul șef al PRESSALERT.ro, jurnalistul Dragoș Boța, și cu o zi înainte de ultima conferință de presă în calitate de director al societății primăriei.


Mesajele au început să ”curgă” la ora 16,20 și au continuat după miezul nopții și au fost descoperite în urma percheziției informatice făcută telefonului lui Nasleu.

Ioan Nasleu:Vezi că Marin Nbunul. ATE filmare. Cu Fritz. Cu nevasta lui.

Lucian Boncu: OK.

Ioan Nasleu: Fă rost de filmare.

Lucian Boncu: Lasă că vb azi,

Ioan Nasleu: De ka Marin. Îl omor.

Lucian Boncu: Nevasta lui Fritz. Sau Dragoș?

Ioan Nasleu: A lui Dragoș.

Lucian Boncu: OK. Lasă că vedem. Cine e Ștefoni Marius? Ce a dat el la presă așa declarații sau lară inventează asta?

Ioan Nasleu: Sclavul meu. Un sărac de la Obreja. Sclavul ăla de la Obreja pe care l-am ajutat eu. Copil de casă. Țigan.

Lucian Boncu: Nu vezi ce de trădători. Tu ești un om bun și noi știm asta. Ce zic ei e doar denigrare.

Ioan Nasleu: Da.

Lucian Boncu: Toată lumea știe că ești un om bun. Așa că nu te stresa.

Ioan Nasleu: Dar abia aștept să mă dea Fritz afară să mă mut în America.

Lucian Boncu: Încearcă să le zâmbești.

Ioan Nasleu: Nu mai rezist. Sincer.

Lucian Boncu: Nu le da satisfacție să vadă că ești nervos că asta se vrea. Fi deștept și zâmbește nu înjură. Eu oricum o să te iubesc și ai să vezi că va fi bine.

Ioan Nasleu: Nu înjur. Dar nu mai pot.

 

6 COMENTARII

  1. Lesinnnn ! Cred ca erau sparți amândoi ! Și gen boncu ii spunea ca sa stea liniștit ca la pușcărie el o sa îl iubească de asta papagalul de nasleu scria pe Facebook ca lui ii va place la pușcărie ca are prieteni ! Dacă ar vedea cum se caca liderul interlop și ca de fapt iubirea asta implica gen pampers , igiena corporală precară , bla bla ! Ăștia doi sunt aia gen cu caractere care se cearta apoi se ling in p… și care au bine-nțeles și trăsătura dominanta de a tânji la toată nevestele prietenilor săi ! Chiar gen nasleu a lui boncu și invers !

  2. Fost angajat SRi acest Nasleu, ca sa intelegeti ce persoane competente sunt acolo, frati de sange cu interlopii si ne mai miram ca Timisoara a ajuns raiul clanurilor de interlopi si tigani.

  3. Ce tupeu scârbos de viermi infecți! Mai avea tupeu sa de a in judecată ca el nu e prieten cu Boncu ! Când el de fapt între ei era o relație amoroasa ! Cum mint ei onorabili și cum o succes cum le convine ! Pușcăria sa o împărțiți !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.