Când va fi adus în România liderul interlop Lucian Boncu

Când va fi adus în România liderul interlop Lucian Boncu

0
DISTRIBUIȚI

Formalitățile de extrădare din Italia a liderului interlop Lucian Boncu au fost finalizate, acesta urmând să fie trimis înapoi în România.

Vă reamintim că Boncu, aflat sub control judiciar în dosarul traficului de cocaină, a fugit din țară în momentul în care a fost citat telefonic să se prezinte la Tribunalul Timiș unde urma să se judece cererea DIICOT de arestare în dosarul în care este acuzat că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro. A trecut ilegal în Serbia, de acolo în Croația, Slovenia și a ajuns în Italia, unde s-a întâlnit cu prietenul său, Sorin Udrea, fugit și el din România înainte de a fi condamnat definitiv.

Acum o săptămână, Lucian Boncu, aflat în arest în Italia, a fost audiat prin videoconferință de Curtea de Apel Timișoar,a unde a depus prin avocați contestație împotriva deciziei Tribunalului Timiș de arestare preventivă în lipsă în dosarul în care a fost trimis în judecată de DIICOT fiind acuzat că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro.


Liderul interlop a spus magistraților că a devenit „infractorul de serviciu al DIICOT” și că a plecat din țară pentru că nu mai găsește aici dreptate și speră că o va găsi în Italia, dar nici acolo nu este sigur. Fugarul a încercat să-i impresioneze pe judecătorii din complet invocând faptul că totul este doar o invenție pentru a ajunge el după gratii.

Boncu urmează să fie preluat de către o escortă a Poliției Române și va ajunge în țară vineri după-amiază, pe aeroportul Otopeni, urmând să fie prezentat instanței pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.