Dan Alexa a fost prezentat oficial la Reşiţa. Antrenorul s-a despărţit în...

Dan Alexa a fost prezentat oficial la Reşiţa. Antrenorul s-a despărţit în această vară de ASU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

Dan Alexa, fostul tehnician al lui ASU Politehnica, a fost prezentat azi oficial în funcţia de antrenor principal la CSM Reşiţa, grupare care a retrogradat din Liga 2.

„Chirurgul” a fost însoţit la conferinţă de primarul Reşiţei, Ioan Popa, şi preşedintele rosso-nerilor, Cristian Bobar. Gruparea cărăşeană spera să rămână în eşalonul secund deoarece unele grupări au probleme iar Farul va juca în Liga I prin intermediul Viitorului.

„Am hotărât să vin la Reșița, a contat foarte mult respectul pe care îl am față de domnul primar, dânșii m-au dorit foarte mult.


Mereu am văzut aici un proiect de viitor, se poate face o echipă bună… Cine e cu mine e cu mine, cine nu, pleacă. În momentul acesta, plecăm la un nou drum. E un moment greu, trebuie plecat de la zero, trebuie creată o echipă. Obiectivul meu personal aici este promovarea în Liga I… Ştiu că se poate lucra în linişte…”, a declarat Dan Alexa.

În sezonul trecut, Alexa a fost mai întâi manager general, apoi „principal” la ASU Poli, cu care s-a clasat pe locul 6 în play-off-ul Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.