Timișenii pot vota proiectele care vor fi finanțate din bugetul participativ al...

Timișenii pot vota proiectele care vor fi finanțate din bugetul participativ al județului. 16 au fost selectate din 69 depuse

0
DISTRIBUIȚI

Au fost validate doar 16 dintre cele 69 de proiecte depuse pentru accesarea de fonduri în cadrul bugetului participativ inițiat de Consiliul Județean Timiș în premieră. Suma disponibilă se ridică la 1 milion de lei.

„Acest proces de validare a fost mai greu decât anticipam pentru că ne-am dat seama că cetățenii județului Timiș nu cunosc foarte bine atribuțiile și competențele Consiliului Județean, însă ne-am dat toată silința pentru a gândi parteneriatele viitoare care vor duce la implementarea cu succes a proiectelor care vor fi selectate de cetățeni prin procesul de votare.


Și în anii viitori vom continua acest demers de succes”, a precizat administratorul public al județului Timiș, Marian Vasile.

Legendele și poveștile Banatului – motor de promovare a turismului în județul Timiș, un adăpost pentru câini, o platformă de educație a tineretului, o pistă de biciclete, precum și proiectul „Timișul de cinema” se numără printre cele 16 inițiative care încearcă să obțină finanțare de la administrația județeană.

Cele 16 proiecte eligibile pot fi votate de către timișeni până în data de 21 iunie, pe site-ul bugetareparticipativa.cjtimis.ro, iar câștigătorii vor fi anunțați în 22 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.