Postul de director al CJAS Timiș, încă neocupat după al treilea concurs

Postul de director al CJAS Timiș, încă neocupat după al treilea concurs

0
DISTRIBUIȚI

cjas timisDoar doi din cei 18 candidați care s-au prezentat luni la concursurile pentru ocuparea funcțiilor de directori ai caselor județene au promovat proba, potrivit unui document obținut de portalul Economedia.

Acesta este cel de-al treilea concurs pentru ocuparea posturilor organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în contextul în care la primele două au promovat doar 18 candidați. Așadar, după trei concursuri, au fost ocupate doar 20 dintre cele 37 de posturi de director general la Casele Județene de Asigurări de Sănătate.

Cele două case județene de sănătate care vor avea un nou director general prin concurs sunt Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Bacău și Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești (OPSNAJ).


Candidații au obținut 72,2 puncte, respectiv 71 puncte la proba scrisă. Candidații care au obținut minimum 70 de puncte vor trece de asemenea și printr-un interviu.

Potrivit debanat.ro, candidatul pentru Timiș, care nu a luat concursul, este din Sălaj.

Astfel, director interimar va rămâne Victor Dumitrașcu.

Cei16 candidați au fost respinși, având calificative sub 70 de puncte, jumătate dintre ei chiar sub 50 de puncte. Alți cinci candidați au fost absenți la proba scrisă.

Sursa: Economedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.