„Stereotip”, expoziție manifest cu 26 de opere de fotografie artistică realizate de...

„Stereotip”, expoziție manifest cu 26 de opere de fotografie artistică realizate de Oscar Iustin și Alice Miracle

0
DISTRIBUIȚI

Expoziiția manifest „STEREOTIP I Oscar Iustin & Alice Miracle”, va fi deschisă publicului timișorean pe perioada 5 – 19 august. Vernisajul din data de 5 august începând cu orele 18:30 este organizat la Centrul Multifuncțional Bastion, Str. Hector, nr.4. Vernisajul este organizat în exterior, în fața sălii expoziționale, conform normelor de prevenție actuale.

„Veți admira 26 de opere de fotografie artistică într-un stil baroc minimal, simbolistic și ancestral, pe pânză, centrat pe stereotipurile feminine în manifestare observabile în ziua de astăzi și pe arhetipurile universale, existente dincolo de spațiu și timp.


Veți descoperi un artist fotograf și o artistă pictoriță care se joacă cu tehnici multiple și tot atâtea culori pentru a reda idei arhetipale care ating adevăruri fundamentale: Mama, Copilul, Luptătoarea, Fecioara, Femeia Sălbatică, Artista, Seducătoarea, Mistica, Regina sunt doar multiplele fațete ale Divinului Feminin care le îmbrățișează pe toate în același timp, simplu și complet. Operele artistice ale lui Oscar Iustin și ale lui Alice Miracle sunt pocnirea din degetele Magicianului care vede dincolo de iluzia măștilor și a falsităților asumate din conveniență. Prin co-creația lor au reușit să aducă la lumină un adevăr fundamental, acela al frumuseții omului care trăiește coerent în corp, minte și spirit pentru că are curajul de a renunța la tot ce nu este autentic, construindu-și conștient propria desăvârșire”, au transmis organizatorii.

Expoziția este organizată sub patronajul AAFR Asociației Artiștilor Fotografi din România, Oscar Iustin fiind un membru al asociației începând cu 2021. Pentru a face puntea de legătură între mituri, arhetipuri și stereotipuri, Petronela D. Solovastru va curatoria expoziția de la Timișoara, alături de Marcel Tolcea și Ciprian Dughir. Evenimentul va fi moderat de Ruxandra Adam, iar invitații speciali vor delicta publicul cu momente artistice inedite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.