Comunitatea de artiști MCs United a susținut un concert deosebit la Timișoara...

Comunitatea de artiști MCs United a susținut un concert deosebit la Timișoara (video)

0
DISTRIBUIȚI

Comunitatea de artiști MCs United a organizat un inedit concert miercuri seara la Timișoara, evenimentul derulat sub genericul „Overtime Sessions” desfășurându-se în incinta magazinului U-man. Sesiunea s-a numit „Overtime Sessions”, deoarece concertul s-a desfășurat în afara programului de lucru al magazinului.

„Evenimentul a fost un real succes atât prin prezența fizică, cât și prin spectatorii din mediul online. În perioada următoare, membrii comunității vor fi prezenți pe 11 mai la Faber alături de Omu’ Gnom & DJ Undoo și la Zilele Studenților unde vor urca pe aceeași scenă cu Nane și legendara trupă americană de hip-hop Onyx.


Pe viitor, sesiunile de acest fel se vor repeta, iar următorul material marca MCs United va fi un cypher cu un invitat special”, spune Dragoș Pădureanu (MCX Woodie), din partea organizatorilor.

Proiectul MCs United s-a născut cu cîțiva ani în urmă, după ce colectivul timișorean HipHopTm a lansat un videoclip inedit, iar coordonatorul acestor sesiuni live este MCx Woodie.

În luna februarie a acestui an colectivul de artiști MCs United a lansat albumul „Collective”, care reprezintă o călătorie muzicală menită să pună sub lumina reflectoarelor unitatea culturii hip-hop, dar și stilurile distincte ale fiecăruia. Colectivul MCs United a realizat acest album prin sprijinul proiectului Next Level USA, care a construit o comunitate de artiști din sfera hip hop la nivel mondial. Albumul conține 20 de piese cu interpretări de la MCx Woodie, Argatu’, Kaos INK, lilzel, Doxa, Dani Tobe, Mehosan, Boogieman, MARTH, Gaseb, MC44, Gemini JAXX, Radica101, Daniel Tudor, a e r o, Kashy, Day0, ƵɆN; Instrumentale: pxnik, Tecko Starr, Mishoo, smoCHIN’, LionRiddims, ƵɆN, Serban Bogdan, Reverse Trip, Xarbeats, Profetesa Beats, Beast Inside Beats, Xarbeats, loudobnoxious, Dextah, RealBlackMamba, Dropper, theogotit; Scratch-uri de la DJ Mack & DJ Blonz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.