Vicepreședintele CJT anunță o nouă condiție obligatorie pentru toate autorizațiile de construire...

Vicepreședintele CJT anunță o nouă condiție obligatorie pentru toate autorizațiile de construire care vor fi emise în Timiș

3
DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele administrației județene îi mustră pe timișenii care nu respectă curățenia și dă drept exemplu curățenia din alte țări unde aceștia își petrec frecvent vacanțele.

„Este perioada concediilor și mulți timișeni aleg să-și petreacă zilele libere în alte țări.


Pe de altă parte alți timișeni doar în perioada aceasta se întorc acasă… și au parte de un șoc. Vrem să fie și la noi la fel de curat ca în alte țări, dar când vine vorba despre respectarea unor reguli simple totul devine.. complicat”, a fost de părere Cristian Moș.

Vicepreședintele a anunțat că arhitectul-șef al județului Timiș a transmis în această perioadă, tuturor primăriilor din județ, o adresă conform căreia pentru eliberarea autorizațiilor de construcții în proiectul depus trebuie să existe un spațiu special amenajat pentru toate recipientele de colectare selectivă a deșeurilor.

„E timpul să luăm tot mai în serios acest subiect și să transformăm niște spații care până astăzi ne provocau dezgust, în locuri care să fie aliniate la standardele țărilor unde ne face plăcere să călătorim. Vă reamintesc că începând cu această vară în județul Timiș a fost aprobat Regulamentul Serviciului de Salubrizare conform căruia, în toate cele 99 de localități din județ generatorii de deșeuri trebuie să sorteze astfel: în pubela neagră – deșeuri reziduale; în pubela maro – deșeuri biodegradabile; în pubela galbenă – plastic și metal; în pubela albastră – hârtie și carton și în pubela/clopotul verde – sticlă. În cel mai scurt timp mă aștept ca firmele colectoare autorizate să se adapteze la noile cerințe”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș.

3 COMENTARII

  1. daca n-am pubela verde in apropiere iau un taxi si car toate sticlele dupa mine 1km pana la prima pubela nu? ca sa fie bine sa nu fie rau asa-i? mama voastra de hoti

  2. Verificați pubelele verzi din Sacalaz! A doua zi după golire sun pline!! Nu se golesc decât la o săptămâna timp in care e plin de sticle in jurul pubelei!!! Sa vina RETIM sa le golească de doua ori pe săptămâna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.