Presiune redusă la apă în Buzad și Lovrin. Ce program de întreruperi...

Presiune redusă la apă în Buzad și Lovrin. Ce program de întreruperi anunță Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Luni, 2 august, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea alimentării cu apă în localitatea Buzad pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare.

De asemenea, în perioada 3 – 6 august, zilnic între orele 9-15, se va efectua spălarea rețelei de distribuție.


Pe durata lucrărilor apa va fi tulbure, iar presiunea va fi scăzută sau chiar se va întrerupe furnizarea apei pe anumite tronsoane.

De asemenea, în intervalul 3-4 august, zilnic între orele 9-14, în localitatea Lovrin se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea apei să fie scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.