Tazz și Iulius Town Timișoara îți propun preparate cu specific internațional și...

Tazz și Iulius Town Timișoara îți propun preparate cu specific internațional și te premiază

0
DISTRIBUIȚI

Iulius Town Timișoara și Tazz by Emag îți propun o nouă experiență culinară prin care vei descoperi un nou univers de arome și mixuri gastromice. Încearcă fusionul de bucătării internaționale din foodcourt-ul Iulius Town și câștigă unul dintre cele peste 1000 de premii disponibile!

Se spune că ești ceea ce mănânci, de aceea restaurantele prezente în foodcourt-ul Iulius Mall îți propun doar specialități! Până pe 5 septembrie 2021, Iulius Town împreună cu Tazz by Emag ți-au pregătit o super campanie: la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de lei, valabil în aplicația Tazz.

De fiecare dată când cumperi preparate de minimum 25 de lei la unul dintre restaurantele din food-court și o răcoritoare din gama Coca-Cola, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de Premiere.


La trei ștampile, returnezi cardul și primești pe loc voucher-ul Tazz, în valoare de 30 de lei.

Iulius Town te așteaptă cu o varietate de restaurante și delicii internaționale, iar prin intermediul campaniei „Tazz x Iulius – 3 meniuri + 1 gratis” poți să descoperi gusturi de pe întreg mapamondul și să fii premiat.

Încearcă dish-urile gustoase și înscrie-te în campanie, la Centrul de Premiere, aflat în zona food-court, în intervalul orar 12.00 – 21.00! Mai multe informații găsești în regulamentul de pe site-ul Iulius Town.

„Enjoy your food” de la restaurantele din food-court, care îți propun preparate italiene, libaneze, mexicane, chinezești, englezești sau tradiționale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.