Ample controale ale poliției în Lugoj și în localitățile învecinate

Ample controale ale poliției în Lugoj și în localitățile învecinate

0
DISTRIBUIȚI

316 persoane au fost legitimate și 295 de autovehicule verificate în data de 11/12 septembrie, în intervalul orar 14.00-02.00, și în data de 12 septembrie între orele 14.00 și 22.00 în Lugoj și în localitățile arondate.

Controalele în trafic au fost făcute de polițiștii lugojeni împreună cu cei ai Secțiilor 5 Poliție Rurală Belinț și 7 Poliție Rurală Lugoj.

Agenții au dat 91 de amenzi la O.U.G.


195/2002R, în valoare de 26.390 de lei, dintre care 46 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 15 pentru nerespectarea obligației legale de a purta centura de siguranță.

Polițiștii au retras un certificat de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 15 permise de conducere, dintre care: unul pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire; șase pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și șapte pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

„Polițiștii vor fi zilnic în teren, deoarece prevenirea ocupă un rol important în scăderea numărului accidentelor”, au transmis, luni, reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.