Interlopul Lucian Mihălțan l-a ”sifonat” la DIICOT pe Cosmin Mladin, ”împăratul” țigărilor...

Interlopul Lucian Mihălțan l-a ”sifonat” la DIICOT pe Cosmin Mladin, ”împăratul” țigărilor de contrabandă. Reacția procurorilor

6
DISTRIBUIȚI

Interlopul timișorean Lucian Mihălțan l-a denunțat la DIICOT pe Cosmin Mladin, liderul celei mai puternice grupări de contrabandă cu țigări din vestul țării.

Vă reamintim că Mihălțan este unul dintre apropiații lui Lucian Boncu, fiind filmat în casa acestuia, după întâlnirea de la restaurantul Cuina unde s-a pus la punct planul de asasinare al jurnalistului Dragoș Boța, când liderul interlop i-a spus ”o să-l împușcăm”. Conform imaginilor surprinse de camera de supraveghere instalată în locuința lui Boncu de către DIICOT, după ce s-a drogat împreună cu gazda și cu Gavrilă Nicolae, Mihălțan a sărit pe geam de la etajul al blocului din Giroc.  Fotografia lui Mihălțan având un pistol în mână a fost descoperită în telefonul mobil al polițistului Dragan Ilin, ”cârtița” lui Boncu în IPJ Timiș.

Mihălțan a fost condamnat de Tribunalul Timiș,  în dosarul grupării spărgătorilor de lux, l-a la 13 ani și 11 luni de închisoare, fiind găsit vinovat pentru săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, furt calificat în formă continuată, furt calificat cu consecințe deosebit de grave, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tăinuire.


Când dosarul a ajuns la Curtea de Apel Timișoara, avocatul acestuia a cerut instanței să verifice la DIICOT dacă Mihălțan poate beneficia de reducerea limitelor de pedeapsă, conform legii, pentru că a colaborat cu autoritățile.

Structura centrală a DIICOT a trimis, la termenul de săptămâna acesta a procesului, o adresă în care confirmă că Lucian Mihălțan l-a denunțat pe Cosmin Mladin, supranumit ”Împăratul” țigărilor de contrabandă. Asta după ce a fost sub acuzare pentru că l-a ajutat pe Mladin să se ascundă când ere căutat de autorități în dosarul contrabandei cu țigări. Mihălțan este un apropiat al grupării arădene de la Metalcom, condusă de Alin Iovănuț, unul dintre oamenii care au format nucleu dur al grupării de contrabandă cu țigări. Procurorii au susținut că denunțul acestuia a venit după momentul în care ancheta penală era începută, iar anchetatorii știau despre faptele ”sifonate” de apropiatul lui Lucian Boncu. Denunțul a fost făcut doar pentru a încerca să scape de acuzația de favorizare a lui Mladin și nu pentru că nu a dus la descoperirea unor infracțiuni noi, cei de la DIICOT au concluzionat că Mihălțan nu poate beneficia de reducerea limitelor de pedeapsă în dosarul spargerilor.

6 COMENTARII

  1. Știu povestea, el nu a vrut să sifoneze pe nimeni, l-au gâdilat la talpa și l-au pus sa scrie „Ana are mere”, pana a cedat, voi ce ați fii făcut în locul lui. Toți va dati șmecheri dar când ajungeți sa fiți abuzați ca el și sa scrieți Ana are mere sa va vad ce faceți, ar fii rezistat dar praful de la creta la amețit și pana la urma a început sa zică, deși cică plângea ca nu vrea și ca el nu este sifon dar vezi tu gaborii perverși îl gadilau la talpa cu sânge rece, fără mila și a spus tot.
    Deci înainte de-a face afirmații voi ăștia care nu știți ce înseamnă bagabonteala, gândiți-vă de doua ori ca este suflet și el și „viata fără poezie e pustiu”.

  2. „Name” las-o mai moale cu „e suflet și el”. Când a spart casele la oameni, aia nu erau suflete? Interlopii sulii ce sunt. Sa le dea procurorii și judecătorii „fără număr”. Niște jegoși îmbrăcați în treninguri, vezi obezul de Boncu, cu aere de Monaco. Din partea mea sa putreziți la pârnaie. Ați știut in ce vă băgați , nu va mai victimizați.

  3. p…a nu la m ai tinut DICOTUL TM In brate,,,,ii ducea lui Boncu cu sutele de grame de alba. totul pana la mortaciune! mafiotii pul.. incet incet ies sifonele adevarate al suprafata! respect DIICOT Bucuresti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.