Samsung Fold 3 sau Samsung Flip 3: care este mai potrivit pentru...

Samsung Fold 3 sau Samsung Flip 3: care este mai potrivit pentru tine?

0
DISTRIBUIȚI

Samsung își dorește să impresioneze cu telefoanele sale flexibile. Din acest motiv, Samsung Fold 3 și Samsung Flip 3 normalizează prezența pe piață a acestui tip de dispozitive. Cu siguranță au reprezentat o inovație, dar acum este important să știi care dintre aceste două modele de la Samsung este mai potrivit pentru tine.

Samsung Fold 3: productivitate maximă

Acest an a marcat sfârșitul seriei Galaxy Note, dar acum Samsung Fold 3 încorporează compatibilitatea cu două noi S-Pen, ceea ce adaugă un nou motiv pentru a achiziționa acest dispozitiv, care are un ecran uriaș de 7,6 inchi atunci când este deschis. Mulți oameni cred că acest model este prea mare pentru a încăpea chiar în buzunare, dar se potrivește în buzunarele pantalonilor. Când îl compari cu Galaxy S21 Ultra, nu este neapărat mai mare când este închis, deși este mai lat. Pliat, Samsung Fold 3 are un ecran de 6,2 inci, iar pentru a vă putea face o idee, cel al lui S21 Ultra are 6,8 inci.

Samsung Fold 3 este un dispozitiv capabil să ne ajute să executăm proiecte în diverse aplicații în același timp datorită multitaskingului, pe lângă scriere sau proiectare datorită compatibilității sale cu S-Pen, care se vinde separat. Așadar, dacă ești în căutarea unui telefon care să-ți sporească productivitatea, acesta poate fi ideal, mai ales dacă nu vrei să ai la tine un telefon mobil și o tabletă mică.


Le poți avea pe amândouă într-un singur telefon.

Samsung Flip 3: un telefon la modă

Deschis, Z Flip 3 este aproape identic cu Galaxy S21 Ultra, la 6,7 ​​inchi vs. 6.8 ai lui Ultra. Z Flip 3 este un telefon grozav dacă vă doriți un telefon flexibil, dar nu sunteți pregătit pentru un telefon uriaș. Ce trebuie să știți este că în teste, Samsung Fold 3 a fost telefonul care s-a remarcat în mai multe secțiuni.

Când vine vorba de specificații in cazul acestor telefoane Samsung,  ambele au același procesor, deși Samsung Fold 3 are o memorie RAM de 12 GB vs. 8 GB pentru Z Flip 3, plus stocare mai bună cu 256 GB și 521 GB, comparativ cu 128 GB și 256 GB pentru Flip.

Bateria lui Samsung Fold 3 este mai mare, la 4.400 mAh. Cu toate acestea, în teste, telefonul nici măcar nu a ajuns la sfârșitul zilei cu o utilizare intensă și o rată de reîmprospătare activă de 120 Hz. Nici Z Flip 3 cu cei 3.300 mAh nu a trecut de o zi, deși a funcționat mai bine. Cel puțin cu o încărcare rapidă de 25 de wați, Z Fold 3 vă va oferi o încărcare de 50% în jumătate de oră, în timp ce Z Flip 3 are doar 15 wați.

Samsung Flip 3 sau Samsung Fold 3, pe care să cumpărați?

Dacă vă întrebați ce telefon pliabil vi se potrivește, Samsung Fold 3 este un telefon care datorită compatibilității cu S-Pen devine un dispozitiv ideal pentru persoanele care doresc să ia notițe, nu vor să aibă un telefon și o tabletă și, de asemenea, le place să se bucure de conținut multimedia pe ecrane mai mari. Acesta nu este recomandat persoanelor care nu au nici un scop de munca sau educativ cu dispozitivul, deoarece nu vor putea profita din plin de calitățile sale.

Samsung Flip 3 este telefonul pliabil și mai ieftin și este ideal pentru tineri și doamne sau domnișoare, întrucât se pliază la dimensiuni reduse. Va încăpea fără probleme în orice buzunar sau geantă. În plus, este un mare plus posibilitatea de a înregistra videoclipuri și de a face fotografii cu telefonul închis prin camera principală, la care anul acesta i se adaugă un ecran pentru a vedea notificările și camera în sine. Utilizatorii se mai întreabă și de durabilitatea acestor dispozitive. Deocamdată, deschiderea și închiderea lor nu reprezintă o problemă, singura grijă fiind posibilitatea unei căderi sau a unui accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.