Viceprimarul Tabără, după ce un om a murit încălzindu-se de la aragaz:...

Viceprimarul Tabără, după ce un om a murit încălzindu-se de la aragaz: „Cei din primărie care au răspuns de Colterm sunt vinovați moral de ceea ce s-a întâmplat”

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz tace mâlc după tragedia care a avut loc miercuri seara pe strada Kiriac, unde un bărbat de 66 de ani a murit intoxicat cu gaz metan încercând să se încălzească după ce Colterm a oprit căldura. De asemenea, fiica sa în vârstă de 38 de ani, care suferă de sindrom Down, a fost găsită inconștientă și a ajuns la spital.

„S-a întâmplat o tragedie și am spus de alaltăieri că se poate întâmpla ceva rău, dar nu mă așteptam să se întâmple acasă, ci la spitale. Este inconștiență totală. Nu trebuia să ajungem aici, acum e foarte greu de gestionat situația”, a declarat pentru Pressalert.ro viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

Acesta îi acuză pe partenerii de la USR PLUS că au gestionat prost încercarea de a redresa Colterm.

„Nu era rea intrarea în insolvență, dar trebuia gândită, pregătită.


Trebuia asigurat un stoc de cărbune peste vară, dar au vrut să meargă exclusiv pe gaz. I-am întrebat de câteva ori daca vor cumpăra cărbune și au spus că vor folosi exclusiv gaz din cauza certificatelor verzi. Intrarea în insolvență nu se face când a venit iarna. Cei din primărie care au răspuns de Colterm sunt vinovați moral de ceea ce s-a întâmplat”, ne-a spus viceprimarul Cosmin Tabără.

Edilul ne-a mai declarat că va încerca să ajute familia îndurerată cu un loc de veci.

„Ajungem să înmormântăm oameni din prostie. Îmi pare rău că nu am fost mai duri cu ei și am mers pe mâna lor pentru că în momentul în care încercam să facem ceva aveau senzația că nu susținem alianța, dar nu putem să îi susținem în prostii, vedem cazul Organigramei și altele. Le-am lăsat Coltermul pentru că au dat vina pe vechea administrație pentru situația în care este societatea”, ne-a mai spus Tabără.

6 COMENTARII

    • Toată conducerea PMT+CJT+toti Parlamentarii ăștia de Timis stau doar în VILE babane. Oare din ce bani?
      Cu centrale proprii și 25 de Grade în case. Îi doare pe ei în cu… de norodul înghețat în apartamente. Derbedeii s-au făcut politicieni și edili ca să FURE din banul Public prin firmele acoliților. Sau ce credeați…? Toți ar merita luați în furci, mama lor de hoți. De aceea au alungat-o pe Kovesi, ca să aibe liber la furat

  1. Speram ca dosarul penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, este pe numele MARETULUI fritzulica. Adica NU speram. SIGUR trebuie sa fie asa.

  2. Vinovații morali sant toți care au căpușat ani de zile Colterm și au furat din banii publici.
    Ar trebui sa il intrebi pe colegul tău de partid, pe ministrul Valceanu, cum a primit mama lui mai multe contracte cu Colterm in 2019…
    Nu cred ca mama primarului Fritz are vreun contract din bani publici.
    Nu văd cum ar putea primarul sa repare intr-un an de mandat jaful de la Colterm din ultimii 30 de ani…

  3. Ce s-a întâmplat acum nu s-a întâmplat niciodată. Nici pe vremea comunismului nu s-a oprit de tot căldura. Un primar normal rezolva problema. Dar probabil el nu vede ca sosoTm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.