Accesul publicului la competiții sportive, spectacole sau concerte, permis până la 30%...

Accesul publicului la competiții sportive, spectacole sau concerte, permis până la 30% din capacitatea spațiului

0
DISTRIBUIȚI

Accesul publicului la competiții sportive desfășurate în spații deschise sau închise va fi permis până la 30% din capacitatea spațiului, a decis vineri Guvernul.

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat la sfârșitul ședinței de Guvern de vineri că se permite desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise, între orele 5.00 și 21.00, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum un metru între participanți.


Masca de protecție este obligatorie.

De asemenea, se permite desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor, tot între orele 5.00 și 21.00, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea spațiului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane. Masca este obligatorie, iar organizatorii trebuie să asigure cel puțin 4 meri pătrați pentru fiecare persoană.

Ministrul de Interne a mai anunțat că se permite organizarea de cursuri de instruire, inclusiv cele de formare profesională, workshopurri și conferințe, între orele 5.00 și 21.00, până la 30% din capacitatea spațiului, dar nu mai mult de 150 de persoane. Masca ese de asemenea, obligatorie.

La toate aceste evenimente vor avea acces doar persoanele vaccinate și trecute prin boală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.