Castelul Corvinilor, promovat prin muzică electronică: episod de neratat lansat de brandul...

Castelul Corvinilor, promovat prin muzică electronică: episod de neratat lansat de brandul de evenimente timișorean The Passport

0
DISTRIBUIȚI

The Passport, brandul de evenimente timișorean a lansat recent un nou episod din seria poveștilor muzicale unice, derulate în cele mai frumoase locuri din țara noastră, filmat în unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România, Castelul Corvinilor.

Spre deosebire de episoadele precedente din seria dedicată frumuseților patriei, de această dată evenimentul care a avut loc la mijlocul lunii septembrie a avut parte și de public, iar invitații speciali ai acestuia au fost italienii de la Alfa Romero.


Marzio Aricò și Lorenzo Bartoletti sunt foarte apreciați ca artiști independenți, iar împreună au mulți ani de experiență în muzica electronică. Proiectul lor și viziunea lor muzicală sunt recunoscute de labeluri muzicale precum Afterlife și Atlant.

Marius Filipescu și Mihai Iova, cei doi artiști care au devenit cunoscuți publicului sub numele de Les Gourmands, au debutat în fața publicului cu câțiva ani în urmă, proiectul născându-se din pasiunea pentru muzică progressive house și techno. Pasiunea pentru călătorii și muzică împărtășită de cei doi a dat naștere, anul trecut, proiectului The Passport, care-și propune să aducă în fața publicului povești muzicale unice, derulate în cele mai frumoase locuri din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.