O veste bună şi alta rea pentru SCM Politehnica înainte de duelul...

O veste bună şi alta rea pentru SCM Politehnica înainte de duelul cu Minaur Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica, aflată într-o situaţie destul de rea în clasament, revine joi pe parchet, în Maramureş, după pauza internaţională. Handbaliştii alb-violeţi se pot bucura în derby-ul de tradiţie cu Minaur Baia Mare de serviciile golgheterului Marius Sadoveac, în schimb, nu vor putea miza pentru o perioadă lungă pe Constantin Enculescu.

Enculescu a suferit o accidentare gravă la un antrenament, problemă care necesită intervenţie chirurgicală la gleznă, astfel că alb-violeţii l-au pierdut pentru trei luni.

Vestea bună e că revine un om de bază din ultimii ani – experimentatul Sadoveac, după o absenţă lungă tot din motive medicale.

„Este o pierdere destul de mare, pentru că acest tânăr a progresat vizibil și aducea un plus când apelam la el, atât în atac, cât și în apărare.


Așa e viața: de când am început campionatul nu am prins nici măcar un meci în formulă completă, dar mergem înainte. Avem încă doi pivoți de valoare și sper să nu simțim lipsa lui Tică atât de mult (…) Ne-am pregătit bine în ultimele zece zile, am consolidat relațiile de joc și mă bucur din tot sufletul că a revenit Marius Sadoveac. Eu sper să reușim un joc bun cu Minaur și să obținem puncte. Ideea este că trebuie să creștem de la meci la meci: partida cu Dinamo ne-a dat multă încredere. Vreau că aceasta să fie un etalon și de acum încolo să creștem în joc”; a declarat Attila Horvath, antrenorul lui Poli.

SCM Poli a disputat in weekend un amical acasă cu echipa din Oradea, câştigat clar cu 43-33.

Etapa a 9-a o duce pe SCM Poli la Baia Mare pentru duelul cu Minaur, programat joi, de la ora 18.00. Timişorenii sunt doar pe locul 12 din 14 formaţii şi au 3 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.