Patru morți după un groaznic accident pe o șosea din Banat UPDATE...

Patru morți după un groaznic accident pe o șosea din Banat UPDATE 2 Poliția a anunțat cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: Facebook/DRDP Timișoara

Un grav accident rutier, în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism, s-a petrecut în această seară pe DN 6, în zona localității cărășene Cornea.

ISU Caraș-Severin a transmis că echipele de intervenție deplasate la fața locului au găsit trei persoane decedate, încarcerate în autoturism. Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconștient, proiectat în afara acestuia, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Conducătorul celui de-al doilea TIR este conștient, cooperant. De asemenea, a fost găsită o victimă, posibil minor, prinsă sub unul dintre TIR-uri. La fața locului intervin Detașamentul de Pompieri Caransebeș, cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de Punctul de lucru Băile Herculane, cu o autospecială pentru stins incendii și Serviciului Județean de Ambulanță, cu două echipaje.

„În urmă cu puțin timp, pe DN 6, între localitățile Cornea și Domașnea, s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate 2 autocamioane și un autoturism.


Din primele informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane. În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de circulație. La fața locului intervin polițiști de la Serviciul Rutier și Poliția Stațiunii Băile Herculane, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 1 ISU Caraș-Severin a transmis că pentru scoaterea victimei de sub remorca TIR-ului, încărcată cu cereale, a fost solicitată în sprijin o automacara din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș. Aceasta va ajunge la locul accidentului în două – trei ore.

UPDATE 2 Poliția Caraș Severin a anunțat că în urma accidentului sunt patru persoane decedate și a anunțat cum s-a produs incidentul.

”În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova, în afara localității Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bărbat de 50 de ani. Din accident a rezultat decesul a patru persoane, trei din autoturism și un pasager din autocamion și rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto de 50 și 60 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicat.

Traficul rutier în zonă este în continuare restricționat până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.