Aproape 100 de kilograme de materiale pirotehnice, confiscate de polițiști în 48...

Aproape 100 de kilograme de materiale pirotehnice, confiscate de polițiști în 48 de ore

0
DISTRIBUIȚI

În ultimele 2 zile, în urma activităților de control efectuate pe linia respectării prevederilor legale privind deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice, polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au ridicat 98 de kilograme de articole pirotehnice deținute fără drept.


De asemenea, au fost întocmite 10 dosare penale pentru nerespectarea regimului materiilor explozive și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei, pentru utilizarea fără drept a articolelor pirotehnice la o distanță mai mică de 50 de metri de locuințe.

Polițiști de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa au ridicat de la două persoane din comuna Doclin, aproximativ 4 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F2 și F3, deținute fără drept. Agenții de la Moldova Nouă au confiscat  de la un tânăr de 17 ani din comuna Coronini, aproximativ 3 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1-F4. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările.

Polițiștii continuă acțiunile și în perioada următoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.