Șase bărbați condamnați la închisoare, trimiși de polițiști după gratii la Penitenciarul...

Șase bărbați condamnați la închisoare, trimiși de polițiști după gratii la Penitenciarul TImișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale au pus în executare astăzi șase mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, persoanele respective fiind încarcerate în Penitenciarul Timișoara.

Pe numele unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Dudeștii Noi, Judecătoria Carei a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la pedeapsa de un an și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

De asemenea, pe numele unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Pișchia, Tribunalul Timiș a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la pedeapsa de trei ani și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

Pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Zervești, județul Caraș-Severin, Tribunalul Timiș a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la pedeapsa de doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Timișoara, Tribunalul Timiș a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la pedeapsa de doi ani și nouă luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Giarmata, Tribunalul Timiș a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la pedeapsa de doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Pe numele unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Timișoara, Tribunalul Timiș a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 14 ani și trei luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

Persoanele în cauză au fost încarcerate în Penitenciarul Timișoara, în vederea începerii executării pedepselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.