Melodie de pace lansată de K-lu: „Piesa s-a născut din frustrare și...

Melodie de pace lansată de K-lu: „Piesa s-a născut din frustrare și ură împotriva invaziei care se întâmplă în secolul 21 în Europa“

0
DISTRIBUIȚI

K-lu a lansat o nouă melodie, care poartă titlul de „Opriți războiul“ și este însoțită de un videoclip realizat de artistul care și-a creat un nume aparte în scena muzicală autohtonă printr-o serie de producții muzicale inedite.

„Un lucru este clar, piesa s-a născut din frustrare și ură împotriva invaziei care se întâmplă în secolul 21, în Europa. Ar fi trebuit să avem doar motive de bucurie după încetarea restricțiilor pandemice și când colo bestia începe un război.


Puie Mutin ! În zilele trecute aș fi vrut să lansez un EP, dar nu am putut să fac asta pentru că mă deranja mult ce se-ntâmplă la vecini. Așa că am făcut «Opriți Războiul» că să am conștiința împăcată pentru când voi lansa materialul nou. Să fie pace!“, spune artistul al cărui nume adevărat este Alin Constantin.

În acest an, proiectul inițiat de K-lu sub numele de Ken Pith, a scos un nou EP care poartă numele de „Under the city“, mixajul pieselor fiind realizat de Atilla Lukinich iar artwork-ul de Valentin Flachsel. Proiectul pus la cale de K-lu care abordează „bass music“ a avut parte de aprecieri din partea amatorilor de muzici electronice și a susținut DJ seturi în diverse locații printre care s-a numărat un session desfășurat la Hostel Costel organizat de Atelier 22TM sau în cadrul festivalului ElectroRuga de la Buzad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.