Politehnica Femina a câştigat clar cu Fair Play la Ciorogârla. Timişorencele, neînvinse...

Politehnica Femina a câştigat clar cu Fair Play la Ciorogârla. Timişorencele, neînvinse în play-off-ul Ligii I

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Varianta feminină a Politehnicii Timişoara se descurcă excelent în deplasările din play-off-ul elitei. Astăzi, elevele lui Mirel Albon s-au impus cu 6-1 în fief-ul fetelor de la AFC Fair Play Joc Cinstit Bucureşti.


Prin acest succes alb-violetele rămân în „careul de aşi”.

Scorul a fost deschis devreme, la Ciorogârla, unde-şi dispută echipa gazdă meciurile de acasă. În minutul 3 Teo Meluţă a transformat o lovitură de pedeapsă. Următorul gol a venit 21 de minute mai târziu şi a fost semnat de Şodinca. Tot din acţiune a marcat şi Haţegan, peste alte trei minute, stabilind totodată scorul pauzei: 0-3.

Fair Play a punctat prima la reluare, în minutul 47, dar din minutul 64 diferenţa a fost restabilită prin reuşita Andei Jivan. Până la final alb-violetele au mai punctat de două ori, prin Clara Roşu (min. 68) şi Genoveva Roşie (82).

Politehnica a început jocul cu: Câmpean – Meluţă (cpt.), Haţegan, Codrescu, Ancăş, Sucilă, Roşu, Kurja, Roşie, Şodinca şi Jivan.

Politehnica a învins la un scor mare în deplasare şi în prima rundă a play-off-ului, scor 5-0, la Vasas Femina, apoi a remizat acasă, 1-1, cu Alexandria. În urma rezultatului de azi bănăţencele au acumulat 26 de puncte şi se clasează pe 4, la două puncte de Alexandria, locu 3, formaţie care joacă peste trei zile cu Olimpia Cluj.

În play-out, Banat Girls, care joacă acasă la Comloşu Mare, a învins în deplasare la Univ. Galaţi cu 4-2 şi ocupă poziţia a patra cu zece puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.