Vlad Boldura (USR) a demisionat din Consiliul Local Timișoara. Cum explică decizia...

Vlad Boldura (USR) a demisionat din Consiliul Local Timișoara. Cum explică decizia și cine îl înlocuiește

1
DISTRIBUIȚI

Echipa consilierilor locali USR Timișoara va avea un nou membru.

Vlad Boldura a demisonat din Consiliul Local Timișoara, iar acesta va fi înlocuit de  Mihaela Paula Rusu.

„Am demisionat vineri dimineață.


Motivele nu sunt spectaculoase, sunt probleme personale și profesionale, o să devin tătic și nu mai am timp să mă ocup, așa că îl las pe următorul de pe listă, pe doamna doctor Mihaela Rusu”, a declarat, luni, Vlad Boldura, pentru PRESSALERT.ro.

Mihaela Paula Rusu este membru fondator al USR Timiș și în prezent este vicepreședinte al filialei USR Timișoara.

Este născută în Timișoara, absolventă a Liceului C.D. Loga și a Institutului de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara. Are o experiența vastă în domeniul medical și activează în prezent în cadrul propriului cabinet de dermatologie din Timișoara.

Mihaela Paula Rusu este masterandă în cadrul programului Politici Publice, Lobby și Advocacy din cadrul UVT, este membră a Societății Române de Dermatologie, a Asociației Europene de Dermatologie și a Societății Internaționale de Dermatoscopie.

1 COMENTARIU

  1. „masterandă în cadrul programului Politici Publice, Lobby și Advocacy din cadrul UVT, este membră a Societății Române de Dermatologie, a Asociației Europene de Dermatologie și a Societății Internaționale de Dermatoscopie.” – semne clare ca ar fi reptilian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.