Zeci de amenzi date de oamenii legii în doar câteva ore, sâmbătă...

Zeci de amenzi date de oamenii legii în doar câteva ore, sâmbătă seara, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-513320174">

42 de firme și 44 de autovehicule controlate, precum și 91 de persoane legitimate.

Acesta este bilanțul raziei care a avut loc seara trecută la Timișoara, între orele 17:00 și 01:00.

La controale a luat parte dispozitivul constituit la nivelul Poliției Municipiului Timișoara din echipajele de ordine publică, investigații criminale, sisteme de securitate, proximitate și lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 39 de amenzi în valoare de 13.240 de lei pentru nerespectarea normelor rutiere și a măsurilor de protecție individuală.

A fost retras un certificat de înmatriculare și reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

Polițiștii au intervenit la 17 apeluri primite la 112.

Totodată, au fost verificați șase agenți de securitate și acționate opt butoane de panică, nefiind constatate nereguli.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie amenzi pentru tupeul de a nu respecta masurile de protectie individuala. Adica va amendam ca sa aveti grija de voi, pentru binele vostru, da? Eu zic ca e nevoie de coduri si urmarire non stop a cetatenilor, pentru binele lor. Noroc ca de curand a semnat OMS contractul pentru implementarea sistemului de coduri. Cu o firma nemteasca, sa ne traiasca. Da-la naibii de drepturi individuale, doar alea colective conteaza. Cel putin in dictaturi. La noi, parca tot asa s-a instaurat regimul de trista amintire. Distopie sa fie, dar s-o stim si noi. Aplauze prelungite. Lipseste doar orchestra de pe Titanic, promitem sa facem rost, insa momentan suntem putin ocupati cu distragerea atentiei cu razbelu si docilizarea cetatenilor cu amenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.