O avarie a lăsat o bună parte din Timișoara fără apă caldă....

O avarie a lăsat o bună parte din Timișoara fără apă caldă. Problema, remediată parțial

0
DISTRIBUIȚI

O parte dintre timișorenii abonați la Colterm au început ziua de vineri fără apă caldă la robinete, din cauza unei avarii.

„Ca urmare a intervenției echipelor Colterm, pentru eliminarea avariei de pe magistrala de termoficare 2DN 1000, au fost repuse în funcțiune următoarele puncte termice: PT 1A, PT 1B, PT 2, PT 3, PT 4, PT 4A, PT 4B, PT 24, PT 6, PT 7A, PT 7B, PT 7C, PT 34, PT 43A, PT 44, PT 46, PT 30, PT 31, PT 12, PT Siret, PT13A, PT 18, PT 56, PT 3 și 4 Trubadur și PT Păltiniș, aferente zonei centrale, Balta Verde, Trubadur și zona Universității (parțial), inclusiv spitalele Militar, Louis Țurcanu și Maternitatea Bega.


La ora transmiterii comunicatului, echipele de intervenție lucrează în continuare pentru a pune în funcțiune și celelalte două puncte termice rămase oprite, respectiv PT Plevna și PT Madgearu, care alimentează zona Universității (parțial). Ne cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat și dorim să îi asigurăm pe abonații noștri că se lucrează non-stop și se depun toate eforturile pentru a se relua furnizarea agentului și la cele două puncte termice menționate mai sus”, a transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.