Show cu artificii de zi pentru campioana SCM-USAMVB Timișoara. Câștigătoarea Cupei României...

Show cu artificii de zi pentru campioana SCM-USAMVB Timișoara. Câștigătoarea Cupei României la rugby, susținută de cel mai mare importator de artificii din Europa de Est

0
DISTRIBUIȚI

Bucuria câștigării Cupei României la Rugby, după șase ani, a fost sărbătorită printr-un show special inițiat ad-hoc de sponsorul echipei, compania Fireshow.


Cerul a fost colorat cu artificii ziua în amiaza mare chiar pe Stadionul Naţional de Rugby „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Show-ul pirotehnic a completat explozia de bucuria a sportivilor și stafului, fericiți că au reușit să-i învingă pe adversarii de la CSM Ştiinţa Baia Mare, după ce au dominat partida și au jucat cu determinare.

Sponsorul principal a crezut în șansa la victorie pentru că a plecat de la Timișoara la București pregătit să sărbătorească. A fost un demers purtător de noroc.

Artificiile de zi – Daytime Fireworks – sunt artificii special concepute pentru utilizarea în timpul zilei, astfel încât să poată fi văzute chiar și atunci când nu este întuneric. Aceste articole includ fum colorat și sclipici și sunt aproape la fel de spectaculoase ca și cele cu care ne-am obișnuit la evenimentele nocturne.

O mare sărbătoare pentru sportul timișorean și o mare reușită pentru palmaresul echipei SCM-USAMVB Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.